1. Jeg er på en mission

Jeg har en stor drøm om, at hjælpe så mange som muligt med, at opnå deres højeste potentiale samtidig med, at de får en følelse af frihed og en forståelse af deres unikke men MEGET vigtige plads her på jorden.

Målet med boost din hverdag er at samle alle de midler og metoder som opgradere og optimere jeres liv, så i hver i sær kan komme tættere på jeres drømme og samtidig NYDE rejsen derhen!

Skru ned for forventingerne

Mange gange bliver vi så dødtrætte af vores nuværende liv og laver så os selv og hverdagen om på en gang, efter en uge, må vi vende tilbage til rutinen, og føler os som fiaskoer… men du er slet ikke alene, dette dilemma kender VI ALLE!

Det som boost din hverdag kan, er BABY-STEPS! Vi skruer ned for forventningerne, inkorporerer små gode justeringer på vores hverdag, som passer ind lige der hvor vi er. Samtidig fokusere vi mere på den lille ting der gik godt og glæder os til den næste dag, hvor vi igen kan give det et forsøg.

Også prøver vi, igen og igen og igen og igen…

Boost din hverdag kommer til at blive en platform hvor du løbende kan hente inspiration til at stige i LIVSLEVEL!

Husk på

Alt ballade i dit liv kommer indefra, på den ene eller anden måde.  Hvis du vil det til livs, så skal vi begynde og tænke i andre baner. I KNOW er SÅ MEGET NEMMERE sagt end gjort, det er derfor  VIGTIGT vi starter i det små og skruer stille og roligt op.

Jo flere grøntsager des mere ENERGI!!

Noget af det der ER blevet bevist et HAV af gange er at jo flere grøntsager du indtager, jo mere energi får du. Og jo mere energi du har, jo mere overskud, har du til at tage gode beslutninger for dig selv og din hverdag.

Mit onlineforløb “Skru op for grøntsagerne”, handler netop om, hvordan vi kan få flere grøntsager ind i vores liv, på en nem måde, uden det kræver mere tid i hverdagen. Det er et forløb der går over 5 uger, hvor du kommer igennem 10 moduler, hvert modul viser dig små tiltag som vil gøre en verden til forskel for dig og din energi. Men vi snakker ikke kun om mad, vi snakker også om mindset og om vanens magt. For vigtigst af alt er det, at du får VEDVARENDE grøntsagsvaner!

 

Jeg er her for dig

Når man begynder på en ny rejse, er det hammer vigtigt ikke og være alene. Det med at føle man er en del af noget større hjælper rigtig meget. Derfor har jeg lavet en lukket gruppe hvor man kan få hjælp og sparing fra mig, men ikke mindst også fra andre der har de samme hverdags udfordringer plus  vi forstår de små sejre når lille manden har taget den første bid af en broccoli eller at man har fundet et smart lille tricks som hjælper den travle hverdag.

Tusind tak for du læser med, det betyder så meget for mig, at det som jeg kaster ud i æteren bliver hørt. Lad mig endelig høre hvis du er blevet inspireret på nogen måde.

Jeg ønnsker dig alt det bedste og en skøn rejse gennem livet.

Kæmpe krammer

Freja

Følg mig på insta frejalamhauge

Læs mere om mit onlineforløb boostdinhverdag.dk

Ps. Der er hurtig grøntsagsninja rabat på 375 kr her i oktober.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *